cimer kemeneshogyesz

 

Településképi rendelet módosítás

 


LAKOSSÁGI ÉS PARTNERI
FELHÍVÁS/FÓRUM

Kemeneshőgyész Község

TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV ÉS RENDELET
Tervezetének egyeztetéséről, véleményezéséről

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 29./A §-nak, valamint Kemeneshőgyész község Önkormányzat képviselő-testületének a településfejlesztési, a településrendezési, és a településképi partnerségi egyeztetési szabályzatról szóló, 8/2017. (IX.11.) önkormányzati rendeletben meghatározottaknak megfelelően tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy Kemeneshőgyész Község Önkormányzata elkészíttette a Településképi Arculati Kézikönyv és a településképi rendelet tervezetét.

A 2016. évi LXXIV. törvényben előírt, és 314/2012. (XI.8.) Korm. rendeletben szabályozott tartalmú kézikönyv és rendelet véleményezése a partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló, 8/2017. (IX.11.) önkormányzati rendeletnek megfelelően a nyilvánosság biztosításával és széleskörű társadalmi bevonással történik, amelynek keretében a tervezetek ismertetése céljából lakossági fórum kerül megrendezésre.

Időpontja: 2017. december 4. (hétfő) 9 óra

Helyszíne: 8516 Kemeneshőgyész, Kossuth u.107.

Településképi Arculati Kézikönyv és településképi rendelet megtekinthető ügyfélfogadási időben a Kemeneshőgyészi Önkormányzatnál, valamint a Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Mezőlaki Kirendeltségén. (8514 Mezőlak, Arany J.u.1.)
Az elkészült településképi kézikönyvvel és rendelettel kapcsolatban a lakosok a lakossági fórumon szóban és 2017. december 11-ig az alábbi elérhetőségeken tehetnek észrevételt:

• Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

• Postacím: 8516 Kemeneshőgyész, Kossuth u.107.

Megjelenésükre számítunk!

Molnár Veronika sk.
polgármester

 

Go to top