cimer kemeneshogyesz

 

Az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Kormányrendelet (továbbiakban: Eljr.) 37.§ (1)-(3) bekezdésben foglaltaknak megfelelően ezúton tájékoztatom Önöket, hogy az Önkormányzat a településfejlesztési koncepció és a településrendezési eszközeinek készítését kezdeményezte.
A településnek új településfejlesztési, településrendezési eszközökre van szüksége a hatályos jogszabályoknak megfelelően. A településrendezési eszközök az Eljr. szerinti teljes eljárással kerülnek véleményezésre. A Képviselő-testület a partnerségi egyeztetést a Község Önkormányzata Képviselő-testületének a Partnerségi Egyeztetés Szabályairól szóló önkormányzati rendeletében foglalt szabályok szerint folytatja le.

A településrendezési eszközök készítésének célja:

• a település fejlesztési céljainak meghatározása után, annak területhasználati és szabályozási környezetének megteremtése,

• az országos jogszabályi környezetnek való megfelelés,

• az építés helyi rendjének kialakítása.

A fentieknek megfelelően most lehetőségük van, hogy a tervezés megkezdése előtt előzetesen jelezzék fontosabb fejlesztési kéréseiket, szabályozási igényeiket a készülő fejlesztési és szabályozási koncepcióval kapcsolatban.

Igényeket, észrevételeket jelezhetnek a közzétételtől számított 30 napon belül, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy a hivatalba postázva, írásban.

Közreműködésüket köszönjük!

Kemeneshőgyész, 2021. március 22.

Kovács Tamás Imre

polgármester sk.

 


Go to top